Αλλαγή σελίδας…

Με ανάμικτα συναισθήματα αποχωριζόμαστε την παλιά ιστοσελίδα του ΚΕΘΤ. Μια σελίδα που υποστήριξε τις δραστηριότητές μας για μία δεκαετία και πλέον, και παρείχε ενημέρωση και πληροφόρηση σε πρόσωπα που τραυλίζουν, γονείς, λογοθεραπευτές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Η σελίδα αυτή ήταν πρωτοποριακή για την εποχή της, όχι μόνο γιατί παρείχε εξειδικευμένη και έγκυρη πληροφόρηση για τις διαταραχές ροής της ομιλίας, αλλά γιατί υποστήριζε τις υπηρεσίες Tele-ΚΕΘΤ για τους πελάτες μας. Ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έδιναν την δυνατότα υλοποίησης εξ’ αποστάσεως προγραμμάτων θεραπείας μέσω πρωτοποριακών, για εκείνη την εποχή εκείνη, εργαλείων επικοινωνίας μεταξύ θεραπευτή και πελάτη, αντιστοίχων με αυτά που παρέχουν σήμερα οι πλατφόρμες webinar και εφαρμογές όπως το Skype. Η παλαιά σελίδα μας άρχισε να δείχνει την ηλικία της και ήρθε η στιγμή της ανανέωσης και της κατασκευής μιας νέας σελίδας που θα περιέγραφε και υποστήριζε τις σύγχρονες υπηρεσίες του ΚΕΘΤ.

Πλοηγείστε στη νέα μας, σύγχρονη, σελίδα που περιγράφει αναλυτικά το Κλινικό, Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό μας έργο. Ταξινομήσαμε τις πληροφορίες, ώστε να είναι εύκολο να βρεθούν, κάτι καθόλου εύκολο αν δει κανείς το βάθος και το εύρος των πληροφοριών που εμπεριέχει η σελίδα. Περιγράψαμε αναλυτικά τα προγράμματα θεραπείας και τις εκπαιδεύσεις που παρέχονται σε λογοθεραπευτές ώστε οι πελάτες μας να έχουν εκτενή ενημέρωση. Ομαδοποιήσαμε τις πληροφορίες και το υλικό για τις διαταραχές ροής της ομιλίας, τον τραυλισμό και τον βατταρισμό, ώστε τα πρόσωπα που τραυλίζουν κάθε ηλικίας, οι γονείς και οι επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση σε σύντομες αλλά και σε αναλυτικές πληροφορίες. Η ευκολία διαχείρισης του περιεχομένου της σελίδας μας δίνει την δυνατότητα εύκολης αναθεώρησης και εμπλουτισμού του περιεχομένου της.

Με την ευχή να βρείτε το περιεχόμενο ενδιαφέρον, σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στη νέα μας σελίδα, να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και, αν έχετε λίγο χρόνο, να μας γράψετε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας.

Θεραπευτική Ομάδα ΚΕΘΤ

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία και εκδήλωση ενδιαφέροντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
Language